Het nieuwe aanbod voor cursusjaar 2019/2020

De nieuwe cursussen en workshops staan online! 

NIEUW
Voor een groot aantal cursussen geldt een vroegboekkorting. Indien je uiterlijk 7 september 2019 online inschrijft voor een cursus dan ontvang je 3% korting op het cursusgeld. Schriftelijke inschrijvingen tijdens de cursusmarkt op 7 september komen ook voor de vroegboekkorting in aanmerking.  

Al deze cursussen worden gegeven in ruimtes van CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 30 in Best.

Er zijn 2 soorten cursussen:

- cursussen die gegeven worden door docenten van CultuurSpoor: hiervoor kun je rechtstreeks bij CultuurSpoor aanmelden en betalen ('in winkelwagen').

- cursussen die gegeven worden door externe aanbieders: hierbij wordt je doorgestuurd naar de site van de aanbieder. Daar kun je je aanmelden en verder informatie vragen.

Certificaat
Op verzoek ontvang je een certificaat van deelname aan de cursus. Voorwaarde is dat je voldoende lessen en de inhoud van de cursus hebt gevolgd. Dat wordt beoordeeld door de docent. Een certificaat kost € 2,50 en kan na afloop van de cursus worden aangevraagd via mail naar educatie@cultuurspoorbest.nl of via telefoonnummer 0499-372609. 


Werken bij CultuurSpoor
CultuurSpoor Best is continu op zoek naar uitbreiding van het cursusaanbod. Voor tips en ideeën kunt u contact opnemen met Marian Rombouts: mrombouts@cultuurspoorbest.nl 

Jouw cursus bij CultuurSpoor
Geef jij cursussen / workshops en ben je op zoek naar een geschikte ruimte daarvoor?
Kom eens kijken naar de mogelijkheden bij CultuurSpoor! Maak een afspraak via secretariaat@cultuurspoorbest.nl voor een rondleiding en een vrijblijvende prijsopgave. 

 

 

 • BLS - AED Combinatiecursus reanimatie en defibrilator

  De Stichting Reanimatie Onderwijs Zuidoost-Brabant geeft, in samenwerking met Cultuurspoor Best een combinatiecursus BLS en AED.BLS (Reanimatie) Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat in ons land ...

  Meer informatie ...

 • Tekenen en schilderen voor kinderen (6 t/m 12 jaar)

  Een leuke en gevarieerde cursus voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deze cursus wordt al verschillende jaren met succes gegeven door Rianne Schaaf. Voorgaande jaren heeft Rianne ...

  Meer informatie ...

 • DigiD

  De (lokale) overheid verwijst burgers steeds vaker en nadrukkelijker naar haar digitale loketten. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van zorgtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, het aangifte doen voor de inkomstenbelasting, ...

  Meer informatie ...

Inschrijven nieuwsbrief

E-mail
Volledige naam
 
Selecteer een maillijst
 

Inloggen

Mijn Account

Aanmelding en betaling

Inschrijvingsmogelijkheden:

Registreren

 • Je moet je eerst registreren (rechts op de pagina) voordat je je online kunt aanmelden voor een cursus.

 • Bevestiging per mail
  Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging en kun je je account activeren. 

 • Online aanmelden
  Selecteer je cursus en volg de stappen. Je kunt online afrekenen met iDeal. Je ontvangt je bevestiging direct in je e-mailbox. 
 
In CultuurSpoor Best

 • Je kunt  een mail sturen naar educatie@cultuurspoorbest.nl ; wij sturen een aanmeldformulier toe.

 • Je kunt aan de balie terecht om je aan te melden voor een cursus of workshop.
 
Je cursusplaats is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. In de week voor het begin van de cursus/workshop ontvang je per mail een bevestiging. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en ontvang je je geld retour.

 

Bij cursussen die gegeven worden door externe aanbieders, wordt je verwezen naar de aanbieder zelf voor aanmelding en betaling.

Handleiding inschrijven voor een cursus.pdf

Hier staan alle stappen op een rijtje.

CultuurSpoor Best: educatieve cursussen en workshops voor jeugd en volwassenen

voor onze cursussen/workshops geldt:

 • breed aanbod
 • kwaliteit
 • betaalbaar
 • laagdrempelig
 • ontmoeten, leren en beleven

Veelgestelde vragen

Klik hier