Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Gaat de cursus waarvoor ik mij heb opgegeven altijd door?
Eén week van tevoren krijgt u te horen of de cursus doorgaat. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De cursus die ik graag wil doen zit vol. Wat nu? 
Wij kunnen u op een wachtlijst plaatsen, mocht er een cursist verhinderd zijn dan wordt er contact met u opgenomen. Ook bewaren wij uw gegevens mochten wij in het volgende seizoen dezelfde cursus programmeren.

Het lukt me niet om online te boeken, wat nu? 
U kunt zich online aanmelden en betalen met iDeal. Mocht dit niet lukken dan kunt u contact opnemen met CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 32, Best. Als u langs komt kunt u ter plekke de inschrijving regelen.

Ik wil graag meer inhoudelijke informatie over de cursus, kan dat? 
Mocht u nog inhoudelijke vragen hebben over de cursus of workshop dan kunnen wij u in contact brengen met de docent. Hiervoor hebben wij uw telefoonnummer nodig zodat de docent contact met u kan opnemen. Stuur een e-mail of bel 0499 - 372609.

Hoe bepaal ik mijn taalniveau bij een taalcursus? 
Wij kunnen u in contact brengen met de docent. Hiervoor hebben wij uw telefoonnummer nodig zodat de docent contact met u kan opnemen.

Hoe kom ik aan een lesboek?
Het lesboek is niet bij de cursus inbegrepen. De boeken dient u zelf te bestellen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen via www.bol.com. Een week voorafgaand aan de cursus wordt bepaald of de cursus doorgaat. Als de cursus doorgaat ontvangt u de literatuurlijst per e-mail.

Inloggen

Mijn Account